Despre noi

In colectia 2022 prezentam o gama de idei de cadouri inovatoare si captivante. Veti regasi o combinatie din cele mai vandute obiecte, idei practice si amuzante, dar si produse in tendinte, cu ajutorul carora veti putea crea campanii de succes si veti avea posibilitatea sa oferiti la randul dvs. servicii care vor creste valoarea produselor si beneficiile clientilor dvs.

Exista diverse tehnici de a personaliza un logo sau un brand. Alegeti produsul adecvat campaniei dvs. de marketing, iar noi va vom recomanda cea mai potrivita metoda de personalizare, asigurand acoperirea suprafetei produselor si vizibilitate maxima atunci cand acestea vor fi oferite clientilor dvs.

Calitatea produsului ales din gama noastra este de asemenea extrem de importanta, nu numai ideea de a alege cadoul perfect si de a avea mesajul perfect personalizat. Si acest lucru se afla in fruntea listei noastre de prioritati.

Promo Boutique SRL va ofera articole textile - tricouri, camasi, bluze, geci, veste, maieuri; materiale promotionale: accesorii telefon, accesorii de calculator, articole de birou, instrumente de scris; tipar digital si offset; printuri mari dimensiuni; agende.

Produse textile:
- Tricouri clasice cu maneca scurta
- Tricouri polo cu maneca scurta
- Camasi corporate
- Geci, veste si hanorace
- Uniforme si imbracaminte de lucru
- Sepci si palarii

Obiecte promotionale:
- Accesorii telefon
- Accesorii de calculator
- Articole de birou
- Instrumente de scris

Tipar digital si offset:
- Carti de vizita
- Flyere
- Pliante
- Afise si postere
- Cataloage
- Mape de prezentare

Printuri de mari dimensiuni:
- Printuri de mari dimensiuni
- Autocolante PVC
- Sisteme de afisare
- Tablouri canvas si stickere decorative

Agende 2020
- Agende clasice datate si nedatate cu coperti din piele si inlocuitori din piele, toate fiind personalizate cu imaginile dorite (logouri, sigle, mesaje, nume, imagini)
- Tipar offset.