1. Informatii generale

Site-ul www.promo-boutique.ro este proprietatea a SC Promo Boutique SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Bucureati, str. Sg. Nitu Vasile, nr. 58, bloc 10, sc 2, ap 39, sector 4, avand cod unic de inregistrare 33716376, atribut fiscal RO si numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti J40/12178/2014, cont RO05 BACX 0000 0010 6226 1001 deschis la Unicredit Tiriac - Bucuresti, reprezentata legal prin MARCU IRINEL ISABELA - Administrator. Vanzator: SC Promo Boutique SRL Cumparator - persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda. Site-ul www.promo-boutique.ro se afla in proprietatea si este administrat de catre SC PROMO BOUTIQUE SRL. Accesul si vizitarea site-ului www.promo-boutique.ro se supune termenilor si conditiilor de utilizare de pe aceasta pagina si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestea. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare, va rugam sa nu accesati aceasta pagina de web. Utilizarea serviciilor oferite de acest site este gratuita, atat pentru persoane fizice cat si juridice. Raspunderile utilizatorului prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care acceseaza aceasta pagina web. Orice fel de decizie luata pe baza informatiilor culese de pe site-ul www.promo-boutique.ro, constituie raspunderea proprie a utilizatorului. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al companiei SC PROMO BOUTIQUE SRL. Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele, conform legilor Romaniei si a Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor.

2. Drepturile de autor si alte informatii

Intregul site, continutul si elementele grafice sunt proprietatea SC PROMO BOUTIQUE SRL. Copierea si folosirea acestora este strict interzisa. Paginile web si tot continutul iconografic, sonor si textual aflat pe acestea, sunt protejate de reglementarile in vigoare privind drepturile de autor. Utilizarea acestora altfel decat in scop personal este posibila numai cu aprobarea scrisa a companiei SC PROMO BOUTIQUE SRL si in scopul declarat. SC PROMO BOUTIQUE SRL nu isi asuma garantia, in mod direct sau indirect, pentru informatiile oferite prin aceasta pagina web si isi rezerva dreptul ca, fara a anunta in prealabil, sa efectueze oricand modificari si corecturi, sa stearga partial sau total informatiile de pe pagina web. SC PROMO BOUTIQUE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de inexactitati de pe pagina web. SC PROMO BOUTIQUE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru niciun fel de pierderi sau prejudicii provenite din accesarea, sau imposibilitatea de a accesa site-ul www.promo-boutique.ro, informatiile de pe acest site, sau din utilizarea acestor informatii. SC PROMO BOUTIQUE SRL nu se face raspunzator pentru eventualele prejudicii, pierderi si cheltuieli care apar prin utilizarea paginilor sale web, din cauza imposibilitatii de a utiliza paginile, a avariilor, sau a modificarii datelor de catre persoane neautorizate. SC PROMO BOUTIQUE SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele www.promo-boutique.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. Toate imaginile folosite pe acest site sunt cu titlu de prezentare, in realitate produsele putand avea aspect diferit. Acest site poate cotine link-uri catre alte site-uri independente de www.promo-boutique.ro. Aceste site-uri sunt furnizate doar ca o convenienta pentru vizitatorii nostri, nu sunt sub controlul www.promo-boutique.ro, care nu este responsabil pentru acestea si nu aproba continutul lor ce poate fi format din imagini, informatii text sau alte materiale similare. Site-ul www.promo-boutique.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. SC PROMO BOUTIQUE SRL va actiona impotriva oricaror incalcari ale drepturilor sale, despre care va lua cunostinta.

3. Confidentialitate

Garantam confidentialitatea si securitatea informatiilor si datelor personale ce ne intra in posesie prin intermediul utilizarii acestui site. Ne rezervam dreptul de a folosi datele de contact furnizate pentru a trimite e-mail-uri informative cu privire la promotiile sau serviciile prestate. In conditiile in care utilizatorul nu doreste sa mai fie contactat de noi, trebuie sa ne trimita un mail prin care sa solicite acest lucru. Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, catre institutiile abilitate. In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/200, clientii nostril au urmatoarele drepturi 1) Dreptul la informare (art.12) 2) Dreptul la acces la date (art.13) - dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date. 3) Dreptul la interventie (art.14) - dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si in mod gratuit, urmatoarele: a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelegale; b) transformarea datelor personale nelegale in date anonime; c) notificarea tertilor cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) si b). 4) Dreptul la opozitie (art.15) - dreptul de a se opune, in mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari. 5) Dreptul de a se adresa justitiei (art.18) - dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost incalcate. 6) Dreptul de a face plangere la autoritatea de supraveghere (art.25).

4. MODALITATE DE PLATA

Puteti sa optati pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata: Numerar sau Ramburs (in cazul in care plata se face la curier); Ordin de plata / Transfer Bancar Bilet la Ordin sau CEC (numai in cazurile agreate de catre SC PROMO BOUTIQUE SRL).

5. Livrarea si transportul

Termenul de livrare este specificat inainte de lansarea comenzii, iar inaintarea unei comenzi ferme reprezinta acceptul clientului asupra termenului de livrare. In cazul in care produsele sunt pe stoc, termenul de livrare poate varia intre 24-48 de ore, in functie de caracteristicile comenzii. Livrarea se poate face prin ridicare de catre client din showroom-ul SC PROMO BOUTIQUE SRL sau cu livrare prin curier. In cazul trimiterii prin curier acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra. Taxele de livrare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus si pot fi consultate la adresa http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/ (sau prin firma agreata de client sau modalitatea de expediere agreata cu acesta) Livrarea se face de catre o societate de curierat, la domiciliul clientului/ sediul firmei clientului, in termen de 24 ore de la expedierea comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 5 zile. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii. In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin e-mail sau telefonic de catre noi. Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei/ reprezentant al societatii client. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

6. Excluderea garantiei; Limitarea raspunderii

Utilizatorul este in mod expres de acord ca utilizarea acestui site se face pe propria raspundere. Nu garantam ca acest site va functiona fara intreruperi sau fara erori. Nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea acestui site, nici acuratetea, gradul de utilitate sau calitatea continutului si a informatiilor furnizate prin intermediul acestui site. Limitarea raspunderii se aplica oricaror stricaciuni sau defecte cauzate de orice incetare a functionarii, eroare, omisiune, intrerupere, stergere, defectiune, intarziere in operare sau transmitere, virus informatic, intreruperea liniei de comunicare, furt, distrugere sau acces neautorizat, modificare sau utilizare uzuala. Limitarea raspunderii se aplica in cazul intreruperii contractului, contraventiilor nelegate de contract, neglijentei sau in orice alta cauza de actiune in justitie. Pe langa termenii descrisi mai sus, SC PROMO BOUTIQUE SRL nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii. Nici una dintre partile de mai sus nu va fi responsabila pentru orice pretentii sau pierderi de orice natura ale unor terte parti, incluzand dar nelimitandu-se la profituri pierdute si stricaciuni punitive sau pe cale de consecinta.

7. Responsabilitati privind produsele:

S.C.PROMO BOUTIQUE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

8. Garantia si Returnarea Produselor

Produsele comerializate de catre SC PROMO BOUTIQUE SRL beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 7.7.1 In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. In cazul in care produsele expediate prezinta deteriorari fizice sau nu sunt conforme cu specificatiile prezentate, acestea vor fi inlocuite de catre SC PROMO BOUTIQUE SRL cu alte produse similare. Clientul poate solicita inlocuirea produselor sau returnarea contravalorii acestora. In cazul in care SC PROMO BOUTIQUE SRL nu poate inlocui produsele, va proceda la restituirea catre client a contravalorii produselor. Costurile de transport pentru produsele trimise retur in vederea inlocuirii vor fi suportate de catre SC PROMO BOUTIQUE SRL. Returnarea produselor se poate face prin notificare scrisa, precizand motivele returului, in conditiile in care s-a facut livrare gresita, respectiv au fost livrate alte produse in locul celor comandate; in acest caz, costul livrarii este suportat de catre SC PROMO BOUTIQUE SRL Nota: Renuntarea la cumparare nu este un motiv de returnarea a produselor, aceasta fiind aplicabila doar in cazul clientilor persoane fizice.

9. Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC PROMO BOUTIQUE SRL In cazul unor eventuale conflicte intre SC PROMO BOUTIQUE SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

10. Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.promo-boutique.ro.