Gravura

Gravura – reprezinta o metoda  computerizata de personalizare a obiectelor promotionale din metal, sticla, lemn, plastic, piele.

Pe langa personalizarea obiecte promotionale premium, putem folosi gravua laser si pentru realizarea lucrarilor speciale, precum obiecte din lemn sau plastic dur decupate pe contur si in adancime: suporturi de birou, trofee, plachete, ecusoane in diferite forme, diverse obiecte de bricolaj.

GRAVURA LASER se poate executa pe aproape orice fel de material, mai putin metal. Metalul nu este afectat in niciun fel de gravarea cu laser CO2. Singurele metale care pot fi inscriptionate cu laser, sunt cele cu diverse acoperiri, de exemplu vopsite, eloxate, brunate, etc.

Pe orice alte materiale insa gravarea laser da rezultate foarte bune si mai ales viteza in executie.

Profunzimea (adancimea de gravare) este insa destul de mica, dar suficienta pentru personalizari care sa reziste foarte mult in timp.

 

 

Gravura Mecanica se executa in plastic, lemn si se preteaza foarte bine metalelor de duritate medie (aluminiu, alama, bronz) in special fara acoperiri electrochimice. Profunzimea gravarii este de obicei un pic mai mare decat in cazul gravarii laser si mai ales, poate fi controlata. In cazul laserului, profunzimea si rezolutia depind in mare masura de reactia materialului ce este gravat.

Gravarea mecanica da rezultate excelente in cazul inscriptionarii obiectelor promotionale metalice.